KASTAMONU / DOĞANYURT - Denizgörülen Yalın İlkokulu

Denizgörülen Yalın İlkokulu

Adres
DENİZGÖRÜLEN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ YALIN ILKÖĞRETIM OKULU YALIN İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 98 İÇ KAPI NO 1 DOĞANYURT / KASTAMONU
Vizyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan bir okul olmak.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren dinamik öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen; meraklı, yaratıcı, sürekli öğrenen, kılavuzluk yapan, kendini sürekli öz değerlendiren, 21. yy bilgi ve becerilerinden haberdar, teknolojiyi araç olarak kullanmayı bilen, global vatandaşlık kavramını hisseden, öğrencileri kendi başına öğrenmeye yönelten, öğrenen kuşakları iyi tanıyan ve analiz eden, işbirlikçi çalışmayı önemseyen ve geleceğe dokunmanın yolunun düşünce gücü özgür, hayal gücü geniş, değerler kavramını içine sindirmiş bireylerden geçtiğinin farkında olan, bilgiyi paylaşmayı seven çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
SOBA
ÖZEL ARAÇ
DENİZGÖRÜLEN KÖYÜ
İL MERKEZİNE 142 KM. İLÇE MERKEZİNE 20 KM.